top of page
Zoeken op tags
Archief

' Iedere week mag ik voor het online magazine Franska.nl schrijven over interieur. Op deze pagina zie je een greep uit mijn artikelen.'

Al eens gehoord van Wallwrapping?

In de winter mis ik bloemen in de tuin. Dat troosteloze bruin van uitgebloeide bloemen en kale bomen zien er zo ongezellig uit. Nu kwam ik deze prachtige aquarelbloemen tegen die zelfs tijdens donkere dagen zorgen voor een zomers gevoel. Een saaie buitenmuur verander je in één keer in een kunstige wandschildering. Het kan op elke buitensteen, baksteen, gipsen muur of garagedeur toegepast worden. Mocht je trouwens geen bloemen willen, maar wat anders, dan kan dat natuurlijk ook. Dat is het leuke van wall wrapping: waar je je muur maar mee wilt ‘inpakken’, alles is mogelijk.

De prijs is afhankelijk van de maat en je kunt een voorbeeld opvragen van hoe het uiteindelijke werk eruit komt te zien.

Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page