top of page
Interieur, woonkamer met hoekbank, houten vloer en booglamp
diy, zelfmaakidee buitenkussen met knoopjes
Interieur, eetkamer met eettafel, houten vloer , scandinavisch loft
Interieur, zolderverbouwing, wasstraat, kasten

Interieur Ontwerp

Je woning zit niet (meer) als gegoten? Je hebt een nieuw huis maar geen idee waar te beginnen met de inrichting? Of je kunt niet kiezen door het grote aanbod aan mooie spullen? Wat het woonprobleem ook mag zijn, ik sta klaar om te adviseren, te ontwerpen en te realiseren. Ik neem alles uit handen om een totaal interieur concept neerzetten. 

 

Om het overzichtelijk te maken is het woonadvies in stappen verdeeld. Waardoor het ook mogelijk is om losse stappen af te nemen. Het hangt helemaal af van je wensen. 

 

 
Stap voor stap naar een huis om weer van te genieten!

Interieurplan Deluxe

Voor een compleet woonadvies is dit het meest uitgebreide pakket en bestaat uit een volledig en helder voorstel voor al je woonwens(en);

- intakegesprek

- moodboard

- kleuradvies

- materiaalvoorstel

- sfeerimpressie

- productvoorstel + winkelsuggesties

- incl. 1 aanpassingsronde

Persoonlijk interieuradvies

Bij dit pakket kom ik persoonlijk bij je thuis advies geven, normaal gesproken voldoen 3 uren ruimschoots. Indien er behoefte is aan een langer consult geldt het uurtarief.

3D-Interieurontwerp   

3D-simulatie van 1 ruimte (woonkamer/keuken/badkamer etc.) Benieuwd hoe het ontwerp er in het echt uit zal zien? Door de plattegrond voor de nieuwe ruimte in 3D te vertalen ontstaat er een zeer realistisch beeld van de toekomstige situatie.

Shoppen

Het interieurvoorstel is binnen en nu? Het shoppen op zich kan al best een uitdaging zijn die ik graag uit handen neem. Door mijn ervaring ben ik op de hoogte welke winkels/merken wat te bieden hebben. Zo kan ik snel en gericht je nieuwe interieur bij elkaar shoppen.

 

Styling

Na levering van alle aangekochte producten is het tijd om de ruimte mooi af te stylen. Hierna volgt de oplevering en kan je genieten van je vers gestylde woning.

 

bottom of page